fbpx

Utbildningstillfällen

Boka nu....

Vi hoppas att du, efter att ha genomgått riskutbildningen hos oss, inte kommer att utsätta dig själv eller andra för fara genom att köra bil påverkad eller trött. Dessutom hoppas vi även att du själv ska kunna påverka människor du känner att inte heller köra bil påverkade eller trötta.

Avbokning riskutbildningar

Minst 24 timmar avbokning debiteras inte, annars debiteras fullt pris. Kursen betalas enligt instruktionerna i mejlbekräftelsen du kommer att få i samband med bokningen. Receptionen kollar bokningar dagligen och avbokar de kunder som inte betalat för sin plats. Osäker? Kontakta oss!

Riskutbildning del 1 innehåller

Om oss

Prisvärda

Att ta körkort innebär för de allra flesta en betydande investering, både vad gäller tid och pengar. Därför vi på Lindbackens Trafikskola gör vårt yttersta för att göra din. väg till körkortet så enkel och prisvärd som möjligt

Pedagogisk

Under årens lopp har vi hjälpt hundratals elever på vägen mot körkortet. Våra körskolslärare är välutbildade, erfarna och villiga att få hjälpa dig med att ta körkortet i en positiv anda. Vi lägger alltid eleverna i centrum och anpassar vår utbildningsmetod efter elevens behov

Lättillgänglig trafikskola

Det är ganska lätt att ta sig till vår körskola.

Våra lokaler ligger i Uppsala Centrum, 7 minuters promenad från Centralstationen och ett stenkast från Transportstyrelsens lokaler, och vi ligger även mitt i uppkörningsområdet.

Miljömål och miljöpolicy

Lindbackens Trafikskola har utbildad personal inom miljökörning och vi arbetar aktivt med miljön i åtanken och med nollvisionen som bas så att vi kan utbilda en miljömedveten och trafiksäker blivande förare.
Vi på skolan har som mål att vidareutbilda all personal på skolan genom att gå på fortbildningskurser så mycket vi kan.

Vår policy

Vi på Lindbackens Trafikskola har noll tollerans gentemot alkohol och droger.
På vår trafikskola är alla välkomna oavsett ålder, kön,sexuelläggning,religion, etnicitet,m.fl.

Betalningsalternativ

Bg: 5675-2306

Swish: 123 177 85 96

Kort & kontant på plats

Sociala Medier